+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Temat: Angielski w Cieszynie

Kategoria półciężka Kaszczydlo is on a distinguished road
    Siła Reputacji
    2

Domyślnie Angielski w Cieszynie

Chciałabym zrobić kurs wakacyjny angielskiego ale szukam i szukam i wszędzie pustki. Może wiecie gdzie są takie kursy wakacyjne u nas w Cieszynie? I co sądzicie o naszych cieszyńskich szkołach językowych? Ja poznałam tylko 'English Academy Callan Method' zastanawiam się czy po wakacjach zacząć tam kurs, a może gdzie indziej z nastawieniem na egzamin FCE... ??? Jednym słowem mam trudny orzech do zgryzienia i czekam na porady

Kategoria superciężka Jarek is on a distinguished road Avatar Jarek
    Siła Reputacji
    10

Domyślnie Odp: Angielski w Cieszynie

Ja poznałam tylko 'English Academy Callan Method' zastanawiam się czy po wakacjach zacząć tam kurs, a może gdzie indziej z nastawieniem na egzamin FCE... ???
    Ja również korzystałem z ich lekcji swego czasu i jest to chyba najlepsza opcja. Języka uczy się tam łatwo i co najważniejsze szybko, znacznie szybciej niż w innych szkołach.

szvarc
    Guest

A jak wygląda tam sprawa z płatnościami ?? ile taka impreza kosztuje ??

Siła Reputacji
    2

English Academy Callan Method
    1 GODZINA LEKCYJNA = 50 minut
    Jednorazowa opłata rejestracyjna = 10 PLN

Ilość godzin w tyg1miesiąc 2 miesiące 3 miesiące 6 miesięcy
    Cena za 1 godz. 11 PLN 10,5 PLN 10 PLN 9 PLN

Przykładowe płatności przy cztero - tygodniowym miesiącu zajęć

1 x 2 godz. (2) 88 PLN (8 godz.) 168 PLN (16 godz.) 240 PLN (24 godz.) 432 PLN (48 godz.)
    2 x 2 godz. (4) 176 PLN (16 godz.) 336 PLN (32 godz.) 480 PLN (48 godz.) 864 PLN (96 godz.)
    3 x 2 godz. (6) 264 PLN (24 godz.) 504 PLN (48 godz.) 720 PLN (72 godz.) 1296 PLN (144 godz.)

Indywidualne 60zl za całą godzinę

Ale niestety na wakacje nie mają grupy, więc muszę czekać do września Może słyszeliście o kursie wakacyjnym angielskiego gdzieś w okolicy? hmmm może na Uniwerku?

ps dzięki za przeniesienie do odpowiedniego działu skleroza niestety nie boli
    "Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi." - Jan Paweł II (Karol Wojtyła)

Kategoria lekkopółśrednia Cienki is on a distinguished road
    Siła Reputacji
    4

Ja również korzystałem z ich lekcji swego czasu i jest to chyba najlepsza opcja. Języka uczy się tam łatwo i co najważniejsze szybko, znacznie szybciej niż w innych szkołach.
    I czasem na bardzo wesoło

Kategoria superciężka Jarek is on a distinguished road Avatar Jarek
    Siła Reputacji
    10

I czasem na bardzo wesoło
    Cienki musisz przyznać, że na tych zajęciach bawiliśmy się świetnie. Jest co wspominać mimo, że minęło od tego czasu już 5 lat.

Co do samego kursu w Callan to zastanawiam się, czy od września nie zacząć od nowa, po dwa razy w tygodniu i tym razem doprowadzić to do końca. I oczywiście zakończyć certyfikatem.

Siła Reputacji
    4

Cienki musisz przyznać, że na tych zajęciach bawiliśmy się świetnie. Jest co wspominać mimo, że minęło od tego czasu już 5 lat.

Co do samego kursu w Callan to zastanawiam się, czy od września nie zacząć od nowa, po dwa razy w tygodniu i tym razem doprowadzić to do końca. I oczywiście zakończyć certyfikatem.
    a JA KOLEJNY ROK ZAWALIŁEM, W ZESZŁYM ROKU ZE WZGLĘDÓW ZDROWOTNYCH, W TYM Z UWAGI NA PRZEPROWADZKĘ, OD WRZEŚNIE KOLEJNE PODEJŚCIE, MOŻE W KOŃCU ZALICZĘ 5 STAGE'A ))
    Ooops, sorry za cpsa

Kategoria papierowa ja83 is on a distinguished road
    Siła Reputacji
    0

tez myslalam o callanie ale to tylko nauka slowek, zwrotow, zero gramatyki. nie wie kto gdzie jest jakis normalny kurs z gramatyka??

Siła Reputacji
    4

tez myslalam o callanie ale to tylko nauka slowek, zwrotow, zero gramatyki. nie wie kto gdzie jest jakis normalny kurs z gramatyka??
    To zależy, stage 4 zaczyna się trochu, a w piątce, to już dosyć sporo, oczywiście kurs nastawiony jest głównie na mówienie, ale nie można powiedzieć, że nie ma tam gramatyki, może na początku.....

Siła Reputacji
    2

No sorry Cieszyn to dziura językowa. Okazało się że mam czas do września może października i co i nic. Callan się przenosi nie ma wakacyjnego kursu a reszta szkół głuchy tel lub automatyczna sekretarka. Normalnie wszyscy mają wakacje, a co z ludźmi co chcą aktywnie je spędzić? Zostaje mi tylko komp i Prof. Henry A w weekendy może pomęczę mojego lubego, jednym słowem MASAKRA. Jeszcze zostają mi kursy weekendowe w Katowicach lub okolicach po prostu szok

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Bookmarks

Uprawnienia