Straż Miejska ???? co to ??? mamy w Cieszynie ???
POWINNI ZLIKWIDOWAĆ - NIE MAJĄ NAWET TYLE UPRAWNIEŃ CO JASztuszne stanowiska pracy. Tylko madaty mogą dawać...
Jako wojskowy mogę dużo więcej...![]()
Napisał miasta.gazeta.pl/bielskobiala/1,88025,5921355,Cieszyn__Straznicy_powinni_wiecej_ chodzic.html
Chcesz pomóc w promocji naszego forum? Nic prostszego! Zajrzyj TU, dziękujemy
Przydatne linki:
Kontakt | Regulamin forum | Rejestracja
Straż Miejska ???? co to ??? mamy w Cieszynie ???
POWINNI ZLIKWIDOWAĆ - NIE MAJĄ NAWET TYLE UPRAWNIEŃ CO JASztuszne stanowiska pracy. Tylko madaty mogą dawać...
Jako wojskowy mogę dużo więcej...![]()
Tak to naprawdę dziwny "Twór" bez uprawnień konkretnych a do tego mało ich widać na ulicach. Jak już się pokażą to chodzą tak by przypadkiem nie wpaść na grupę rozwrzeszczanej młodzieży.
http://przemyslawmielczarskifelieton.bloog.p
Ja twierdze, że cieszyńska Straż Miejska na tle sąsiednich miast wypada bardzo dobrze. Dużo pracują, a za to im przecież płacimy!
Przydatne linki:
Jednak nie mogę się zgodzić z Tobą, nie raz byłem w sytuacji gdy naprawdę byli potrzebni a jednak woleli skręcić w inna uliczkę. Moim zdaniem to żenujące. Jednak od czegoś są prawda. Jeżeli zostali powołani jako jednostka porządkowa to niech pilnują tego porządku - a jak nie chcą to przynajmniej pozory powinni sprawiać. tutaj nie ma ani tego ani tego niestety. Oczywiście każdy z Nas może mieć inne zdanie na ten temat, gdyż mogliśmy się znaleźć w różnie skrajnych sytuacjach pokazujących prace straży miejskiej. Ja przynajmniej dobrego zdania na ich temat nie mam. Bywam we Wrocławiu i Cieszynie - i na pocieszenie tutaj we Wrocławiu jest podobnie. Za to Policji jest aż za dużo, nie ma miejsca gdzie by ich nie było - to stwarza pewnego rodzaju bezpieczne poczucie bycia w danym miejscu. Czy złudne? nie wnikam. Gdyby cos takiego działo się w Cieszynie inaczej również bym na to patrzył. Póki co nie przekonuje mnie Straż Miejska w Grodzie Nad Olzą.
http://przemyslawmielczarskifelieton.bloog.p
Temat mamy o tym ile patrolują cieszyńscy Strażnicy. Zatem na podstawie obserwacji skoczowskiej, ustrońskiej i wiślańskiej SM, stwierdzam, że Cieszyniacy wypadają bardzo dobrze pod tym kątem. W zasadzie ciężko ich nie spotkać, spacerując po Cieszynie.
Przydatne linki:
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks