Strona dotyczy naszego miasteczka, więc możesz spać spokojnie. Ale może napiszesz coś więcej o tym serwisie i oczywiście tego czego ona dotyczy![]()
Myślę, Adminie że mnie nie zbanujesz, jak podam linka do nieoficjalnej strony?
megagym.pl
Strona dotyczy naszego miasteczka, więc możesz spać spokojnie. Ale może napiszesz coś więcej o tym serwisie i oczywiście tego czego ona dotyczy![]()
Chcesz pomóc w promocji naszego forum? Nic prostszego! Zajrzyj TU, dziękujemy
Przydatne linki:
Kontakt | Regulamin forum | Rejestracja
tylko mega gym sie oczywiście liczy w naszym mieście i to bez dwóch zdań
można zapytać nawet administratora na ten temat
dziewczyny zapraszam na siłownie do waldemara pokażcie swe ciałka sprzętu jest tam dość i da sie poćwiczyć można w doborowym towarzystwie zrzucić pare zbędnych kilogramów ha aha
służe fachową poradą dla początkujących pań zaparszam
Po takich zapowiedziach siłownia pewnie będzie pękała w szwachŁukasz nie wiedziałem, że jesteś fachowcem w treningu płci pięknej ;D
Przydatne linki:
Nowe fotki na Forum Mega gym, szczegolnie polecam archiwum Admina 2003.
http://www.megagym.cieszyn.pl/ForumG...php?topic=16.0
[quote author=Boa link=topic=4.msg21#msg21 date=1188429117]
Nowe fotki na Forum Mega gym, szczegolnie polecam archiwum Admina 2003.[/quote]
Adrianie te fotki to istne wykopaliskoNie myślałem, że jeszcze ujrzą światło dzienne ;D
Proponuję zrobić aktualną sesję z chłopakami z tych starych zdjęć, heheEfekty mogłyby być zaskakujące
![]()
Przydatne linki:
Bez dwóch zdań Mega Gym ma swój klimat!
Nie znajdziecie tam nowej wykładziny, ani telewiozrów umilających trening, za to mnóstwo przyrdzewiałych sztang, na których można wiele zdziałać i klimat raczej hardcore! Panie znajdą również coś dla siebie - jeśli nie sprzęt to na pewno wymodelowane sylwetki okolicznych Macho![]()
Go Hard ... or Go Home!!!
zapraszamy na MEGA GYM
przedstawiam wam stefana który przyszedł i po 4 miesiącach jego wygląd sie zmienił diametralnie ha aha haah
więc przyjdż a nie pożałujesz
i jeszce jeden na sz koleżka  z MEGA  który promuje naszą pake
jasiu po 6 miesiącach intensywnego treningu i wskazówkach pana Makro Machines ha ahah
Ernesto powiadasz że po po moich wskazówkach??? ???
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks