Ubezpieczenia mBanku reklamują się jako najtańsze, więc może przejrzyj ich ofertę.
A AC gdzie jest najlepiej wykupić i czy tak karta pre paydowa mogłaby mi to jakoś zastąpić?
Ubezpieczenia mBanku reklamują się jako najtańsze, więc może przejrzyj ich ofertę.
No tak ale nie ważne gdzie masz ubezpieczenie i tak kartę pomocy możesz mieć. Fakt w zimie to bywa różnie a czasem jak są te wyjazdowe weekendy to tym bardziej przyda się wsparcie szczęścia. Co do klasycznych OC i AC też warto tego pilnować.
Warto to wiedzieć że na grudzien zapowiadane sa podwyżki ocJa akurat nigdy nie mialem problemow w zime w mieście, w trasie również, kiedyś mi zabrakło paliwa ale to już ewidentnie moja wina :P Ja tam wole jakiś pakiecik szyb, które w ciągu ostatnich lat mają tendencję do "zbijania się" :evil: Wykupiłem takie cos w link4 zobaczymy jak się sprawdzi chociaż wole żeby wogóle nie było poddawane próbie
![]()
AC w dobrej ubezpieczalni i czasami zwrot jest + coś ekstra tyle że wiadomo samochodem wtedy nie pojeździmy niestety bo można dostać mandat. Kumpel w PZU miał jak mu szyba pękła samoistnie wzdłuż i był zadowolony z kasy którą dostał wymienił szybę bez problemu.
Chcesz pomóc w promocji naszego forum? Nic prostszego! Zajrzyj TU, dziękujemy
Przydatne linki:
Kontakt | Regulamin forum | Rejestracja
Wydaje mi się, że podwyżki OC dosięgną wszystkich. Żadne towarzystwo się przed tym nie uchroni![]()
Ale Jarek wyżej pisze, że masz taką stawkę w MTU z jaką podpisałeś umowę i podwyżki Cię nie dosięgają!
No ok, ale jak mu się to ubezpieczenie odnowi, to już pewnie go dosięgną
Wygląda to tak, że podwyżki mnie nie dosięgają. Jeśli przyjdę ubezpieczyć inny samochód, to będzie ubezpieczony po nowej stawce z gwarancją stałej ceny na przyszłe lata.
Chcesz pomóc w promocji naszego forum? Nic prostszego! Zajrzyj TU, dziękujemy
Przydatne linki:
Kontakt | Regulamin forum | Rejestracja
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks